Haakarm container vloeistofdichte boven grachten Utrecht

Haakarm container vloeistofdicht huren Utrecht

Wil je een haakarm container vloeistofdicht huren in omgeving Utrecht? Dan kunnen wij je helpen. Een vloeistofdichte haakarm container kan gebruikt worden voor de opslag van slib, vloeistoffen of grond. De slibcontainer kan ook op bijzondere plaatsen gebruikt worden, zoals op de Utrechtse grachten!

Op het schip in de Utrechtse grachten is een 15m³ haakarm container gebruikt die vloeistofdicht is. Deze vloeistofdichte haakarm container heeft de afmetingen 6,00 x 2,30 meter en is 1,00 meter hoog.

Slibcontainer

Baggerbedrijven plaatsen soms een vloeistofdichte haakarm container op een schip als ze uitgebaggerde grond moeten bemonsteren. Als alternatief voor een vloeistofdichte haakarm container op een vrachtschip kun je een baggerschip gebruiken. Dit vrachtschip of baggerschip is hierdoor instaat om slib of andere vloeibare materialen te verschepen.

Vaargeul

Een baggerschip kan een vaargeul, haven of rivier uitdiepen. Wil je het slib slib dat vrijkomt uit deze haven, rivier of gracht afvoeren, huur dan een vloeistofdichte haakarm container. Wil je geen haakarm container vloeistofdicht huren, dan kun je een baggerschip gebruiken.

Haakarm container huren vloeistofdicht

Wat is een haakarm container? Een haakarm container verwijst naar het type oppaksysteem. Een haak van een vrachtwagen kan een haakarm container, ongeacht of deze vloeistofdicht is, oppakken. Dit haakarm systeem op een vrachtwagen pikt de container op aan het ‘oog’ van de container en trekt deze op de vrachtwagen. Een portaal of ketting systeem zijn twee andere systemen voor het oppakken van een container. Let op, een portaalsysteem gebruikt kettingen maar kan alleen portaalcontainers oppakken. Een kettingsysteem gebruikt ook kettingen, maar kan haak containers oppakken.

Wil je meer informatie over slibcontainers in het algemeen of over het type oppaksysteem dat wij gebruiken? Neem dan contact op met Van Tilburg Groep. Wil je een offerte voor een slibcontainer, vraag deze dan aan via onderstaande button. Wij helpen je graag verder.

Vraag offerte aan

Schrijf een opmerking

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *