Contactgegevens om direct te bestellen

Wij helpen je graag persoonlijk verder. Bel ons voor advies om de juiste vloeistofdichte container te bestellen of directe informatie over onze voorraad en eerst mogelijke levermoment om te huren.

Nicole van Tilburg bellen voor vloeistofdichte containers

Van Tilburg Groep

Gegevens:

Stoofdijk 8
4671 CR, Dinteloord

0167 - 52 23 72
info@vloeistofdichtecontainer.nl
Vloeistofdichte containers Molenweg Dinteloord

Hoofdvestiging (kantoor)

Openingstijden: 

Maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 17:30
Zaterdag- Zondag alleen calamiteiten

Waterdichte container bestellen

Wil je graag direct iemand spreken en snel kunnen schakelen? Bel dan naar 0167-522372. Wij helpen je direct verder om een vloeistofdichte container te bestellen, zonder doorkiesmenu of receptioniste.

Team

Ons team bestaat uit ongeveer 25 enthousiaste medewerkers van verschillende leeftijden. Onze bedrijf, Van Tilburg, bestaat al meer dan 75 jaar en vindt een platte organisatie belangrijk. Hierdoor kunnen we snel schakelen, direct een chauffeur naar de juiste container laten rijden en ontstaat er geen ruis. Dat is belangrijk, want in deze branche gaat het vaak om calamiteiten. Een container die nu wordt besteld had soms gisteren al geleverd moeten zijn. Terug in de tijd kunnen we niet, maar snel zijn we wel!

Bellen of mailen?

Twijfel je of je het beste kunt mailen of bellen? Voor ons maakt het geen verschil. Wij reageren direct, ook per mail heb je binnen 15 minuten reactie. Als je ons belt om een vloeistofdichte container te bestellen, vragen wij wel vaak om de bestelling per mail te bevestigen. Wij vragen dit, omdat we dan misverstanden kunnen voorkomen. Wel zo duidelijk.