Ontwateringscontainer huren

Bent u op zoek naar een ontwateringscontainer voor een project dat slib-ontwatering vraagt? Dan kunt u bij ons een ontwateringscontainer huren. Deze containers zijn inzetbaar voor het ontwateren van slibafval met goede ontwateringseigenschappen zoals zand, grond, grind, kleine stukjes metaal. Daarnaast is het geschikt voor organisch afval, zoals composterende bladeren, koffiedrab, kleine stukjes hout of aarde. 

Calamiteiten

U kunt ook een ontwaterings container huren in geval van calamiteiten. Wij leveren dus snel, indien nodig is er binnen een uur een chauffeur onderweg om de ontwateringscontainer te plaatsen. De ontwateringscontainer kunt u vullen met een slibpomp, vacuumwagen, kolkenzuiger of graafmachine. Wanneer de ontwateringscontainer gevuld is transporteren wij deze naar de door u gekozen bestemming. De ontwateringscontainer kunnen wij eenvoudig lossen door de gladde randen van de container. Na het legen van de container plaatsen wij de container op een door u aangewezen locatie voor reiniging.

Onze ontwateringscontainers worden doorlopend gecontroleerd op vloeistofdichtheid, zodat u verzekerd bent van een vloeistofdichte ontwateringscontainer.

Wij hebben 6m³ ontwateringscontainers en 20m³ ontwateringscontainers. De afmetingen van deze container zijn 5,00 meter x 2,00 meter x 0,60 meter. De ontwateringscontainer heeft een RVS rooster om te kunnen ontwateren. De aansluitingen kunnen soms per container verschillen, dus als u specifieke wensen heeft voor de aansluiting kunt u het beste contact opnemen met ons via info@vantilburggroep.nl of 0167522372. Wij helpen u graag verder. Voor meer informatie over het Van Tilburg Groep kunt u kijken op onze website.

Wilt u meer informatie over de tarieven van de ontwateringscontainers, vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Vraag offerte aan

Wanneer u een ontwateringscontainer zoekt van een andere maat dan een 6m3 of 20m3 container, kunnen wij u helpen met ons maatwerk. Wij kunnen een standaard vloeistofdichte container aanpassen of een compleet nieuwe maatwerk container voor u bouwen. Wij informeren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden als u ons belt.