Op onze vloeistofdichte containers zitten standaard 4 of 6 duims koppelingen. Deze zitten niet altijd aan de voor én achterzijde, dus laat het ons vooraf weten als je koppelingen op een specifieke plaats nodig hebt.

Afsluit kraan

Onze ontwateringscontainers hebben een kraantje om de container te ontwateren. Daarnaast beschikken de containers meestal over 1 of meerdere koppelingen

Perrot koppelingen/ mestaansluiters

Verschillende containers hebben perrot koppelingen. We hebben zowel mannetjes als vrouwtjes aansluitingen. Als je de aansluitingen op een specifieke plaats verwacht of je hebt een bepaalde hoeveelheid koppelingen nodig (bijvoorbeeld om de containers in serie te plaatsen), laat het ons vooraf weten. Wij zorgen dan dat de juiste container geleverd wordt, of op maat aangepast wordt.

Wanneer u vrijblijvend de tarieven van onze vloeistofdichte containers op wilt vragen kunt u een mailsturen naar vloeistofdicht@vantilburggroep.nl. Wij sturen u direct een offerte en kunnen bij akkoord dezelfde dag nog een vloeistofdichte container voor u leveren. Wilt u graag telefonisch contact? Bel dan naar 0167-522372. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden en diverse vloeistofdichte containers.