Vloeistofdichte container in Joure bij DE fabriek

Vloeistofdicht containers bij Douwe Egberts

Douwe Egberts is niet het standaard bedrijf waar je onze vloeistofdichte containers zou verwachten. Vloeistofdichte containers verwacht je bij industriële bedrijven. Toch hebben producenten en fabrieken van huishoudelijke producten en etenswaren soms ook vloeistofdichte containers nodig. Neem daarom een lekker bakje koffie en lees gezellig verder.

Wij hebben onlangs mooie containers geplaatst in Friesland bij de fabriek van Douwe Egberts. Op het terrein van DE is er strenge beveiliging, maar buiten de grenzen van de fabriek kreeg onze chauffeur toestemming van de beveiliging om foto’s te maken. Dit leverde mooie plaatjes op.

Voor deze opdracht hebben we een 38m³ vloeistofdichte container geplaatst. Dit zijn op dit moment onze grootste vloeistofdichte containers. Deze containers zijn maar liefst 7,00x 2,30 meter en 2,40 meter hoog.

Deze container kan gebruikt worden om een onderdeel van de fabriek te reinigen of te vervangen. Het product wat in een tank van de fabriek wordt bewaard, kan tijdelijk in de container worden opgeslagen. De unit kan gereinigd of vervangen worden zonder dat de vloeistof inhoudt weggegooid hoeft te worden.

Joure

De fabriek van Douwe Egberts staat in het plaatsje joure waar het allemaal begon. Als je op de pakken koffie kijkt zie je misschien ook wel staan “Joure, 1753”. Ook op de pakjes thee van Pickwick staat hetzelfde jaartal. Het winkeltje en de fabriek waar Douwe Egberts ooit begon is omgebouwd tot een museum, maar deze grote fabriek staat niet ver van deze oprichtingsplek.

Ben je benieuwd geworden wat er allemaal komt kijken bij het maken van een heerlijk kopje koffie? Dan is het misschien de moeite waard om naar het Douwe Egberts museum te gaan. Daar kun je zelf een bakje koffie zetten met een ouderwetse Zassenach wandmolen of een eigen theezakje maken. Er staat daar altijd een lekker kopje koffie of thee voor je klaar!

Schrijf een opmerking

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *