Wij verhuren zelf geen kolkenzuiger, maar als je straatkolken wilt leegzuigen kun je het beste een kolkenzuiger gebruiken. Een kolkenzuiger kan ook ingezet worden als zuigwagen voor het leegzuigen van vetafscheiders. Ondanks dat deze voertuigen een grote tankinhoud hebben, is het vaak handig om deze tanks tussentijds te legen. Dat kan in een vloeistofdichte container. De vloeistofdichte container slaat de afvalstroom op, totdat meerdere containers tegelijk gelost kunnen worden. Wel zo efficiënt. De kolkenzuiger kan continu door met het leegzuigen van de straatkolken, zonder dat deze tussentijds transportkosten hoeft te maken om af te voeren. De vloeistofdichte container dient als tweede opslaglocatie.

Het leegzuigen van straatkolken is belangrijk om verstoppingen te voorkomen. Wij verhuren geen kolkenzuiger, maar wel vloeistofdichte containers welke vaak in combinatie met kolkenzuigers gebruikt worden. Wanneer de vloeistofdichte containers volgestort zijn door de kolkenzuiger lossen wij deze voor u, zodat u door kunt met het leegzuigen van de straatkolken of vetputten. Wij geloven in de kracht van samenwerken en focussen op datgene waar ieder goed in is. Wij leveren onze vloeistofdichte of ontwateringscontainers snel, indien nodig dezelfde dag. Het afvoeren van de afvalstroom met onze vloeistofdichte container kunnen wij ook direct voor u regelen. Onze chauffeurs zijn zowel ADR als VCA gecertificeerd, zodat zij de afvalstromen zonder problemen voor u kunnen transporteren.

Wanneer u vrijblijvend de tarieven van onze vloeistofdichte containers op wilt vragen kunt u een mailsturen naar vloeistofdicht@vantilburggroep.nl. Wij sturen u direct een offerte en kunnen bij akkoord dezelfde dag nog een vloeistofdichte container voor u leveren. Wilt u graag telefonisch contact? Bel dan naar 0167-522372. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden en diverse vloeistofdichte containers.