Vloeistofdichte container huren

Al meer dan 30 jaar kun je bij ons een vloeistofdichte container huren. Wij hebben honderden containers, dus op elk moment kun je een vloeistofdichte container huren. Voor spoed of calamiteit zijn wij binnen een uur onderweg naar uw locatie. De vloeistofdichte containers bieden wij aan van 6m3 tot maar liefst 38m3. Wij hebben van elke maat voldoende vloeistofdichte containers op voorraad, zodat wij u optimaal kunnen ontzorgen. 

U kunt op onze website een overzicht vinden van de vloeistofdichte containers die wij verhuren. Heeft u specifieke wensen of eisen voor de container, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt ons bellen via 0167 522372 of mailen via vloeistofdicht@vantilburggroep.nl

Wil je een vloeistofdichte container huren met speciale eisen, dan kunnen wij deze ook voor je op maat maken. Wij bespreken graag met je onze mogelijkheden.

Controle

Ga je een vloeistofdichte container bestellen voor vloeistoffen, slib of vervuilde grond, dan is het belangrijk om te weten dat deze ook echt vloeistofdicht is. Daarom wordt elke vloeistofdichte container die weer terugkomt bij ons bedrijf zorgvuldig gecontroleerd. Als de vloeistofdichte container schade heeft waardoor deze niet 100% vloeistofdicht is, wordt deze schade gerepareerd. Als de container geen zichtbare gebreken heeft, zetten wij de container vol water. Na enige tijd controleren wij opnieuw of er geen lekkage is. Pas als de container 100% vloeistofdicht is wordt deze weer aan onze voorraad toegevoegd, zodat de volgende klant ook een vloeistofdichte bak kan huren. Doordat mensen die een vloeistofdichte container bestellen deze vaak inzetten voor calamiteiten, is de roulatie van de containers erg hoog. Dit zorgt ervoor dat wij de containers regelmatig controleren en de 100% waterdichtheid voor je kunnen blijven garanderen als je een vloeistofdichte bak wilt huren.
Wil je een offerte voor het huren van een vloeistof dichte container? Mail dan naar vloeistofdicht@vantilburggroep.nl.