Wij verhuren geen vacuumwagens, maar u kunt wel een slibcontainer huren voor een vacuumwagen. Onze vloeistofdichte containers of slibcontainers worden vaak gebruikt in combinatie met een vacuumwagen. Wij verrichten wel het transport van de vloeistofdichte containers. Zo zorgen wij ervoor dat de vloeistofdichte container, nadat deze is door u is gevuld, wordt afgevoerd naar de juiste verwerkingsinrichting.

Een vacuumwagen is een zuigwagen waarop een vacuumtank is geïnstalleerd. De tank op deze wagen wordt met een vacuumpomp in onderdruk gebracht. Deze onderdruk zorgt voor een drukverschil met de atmosfeer. Dit zorgt ervoor dat lucht en gassen via de vacuumpomp naar de atmosfeer worden afgevoerd en het product (dit kan vloeibaar of in slibvorm zijn) in de slibtank terecht komt. De afslagklep/vlotterbal op de vacuumtank zorgt ervoor dat de slib of vloeistof van het product niet in de vacuumpomp of bedrijfswatertank terechtkomt. Als er een teveel aan verontreinigde gassen vrij komt kan er een KOKS gaswasser aangesloten worden om de gassen te wassen voordat ze in de atmosfeer terecht komen.

Wil je een vloeistofdichte container huren met speciale eisen, dan kunnen wij deze ook voor je op maat maken. Wij bespreken graag met je onze mogelijkheden.

Als de tank van de wagen vol zit, is een vloeistofdichte container nodig om de vloeistoffen of slib tijdelijk op te slaan voordat deze afgevoerd kan worden. Van Tilburg levert zelf geen vacuumwagen, maar u kunt bij ons wel een slibcontainer in alle soorten en maten huren. Wij verhuren de vloeistofdichte container voor het product dat in de vacuumwagen wordt opgevangen per week.

Heeft u al een vacuumwagen maar wilt u nog een slibcontainer voor de vacuumwagen huren, dan kunt u ons altijd vrijblijvend bellen (0167-522372) of mailen (info@vantilburggroep.nl). Wij adviseren u graag over het type vloeistofdichte container dat u nodig heeft.