Maatwerk container

Door onze jaren lange ervaring weten we welke mogelijkheden er zijn voor vloeistofdichte maatwerk containers en kunnen we de verschillende technieken feilloos toepassen.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van de ons maatwerk, bel ons dan vrijblijvend of stuur een mail met je specifieke wensen

Vraag offerte aan

Speciale maatwerk container

Wat is een speciale maatwerk container? Een container die niet in onze standaard voorraad voorkomt beschouwen wij als een speciale container. Dit kan een afwijkende volume maat zijn, een container met extra afsluiters of koppelingen of een container met een ander type klep. Ook wanneer je een vloeistofdichte container uit onze voorraad aan wilt laten passen is dat mogelijk. Wij kunnen vooraf een offerte maken voor de werkzaamheden om de container aan te passen, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Ontwateringscontainer op maat

We hebben vloeistofdichte containers in alle formaten, alleen de ontwateringscontainers hebben we alleen in de 6m³, 20m³ en 25m³ volumes. Afwijkende maten kunnen wij speciaal voor je maken. Om deze speciale container kostenbesparend te bouwen kunnen we een vloeistofdichte container ombouwen. Wij plaatsen een RVS rooster en afsluitkraan op de vloeistof dichte container. Hierdoor kunnen we bij jouw maatwerk container nog sneller leveren!

Heb je een calamiteit en heb je direct een container nodig? We kunnen je dan tijdelijk voorzien van een standaard vloeistofdichte container en in de tussen tijd een op maat gemaakte speciale vloeistofdichte container voor je bouwen. Zo ben je direct geholpen.

Bel vrijblijvend 0167 522372 voor de doorlooptijd van jouw speciale container en voor een kostenindicatie. Of vraag via onderstaande button vrijblijvend een offerte aan.

Vraag offerte aan